blog_top_banner
23/09/2024

Susu mai i le Raysen Music World

"O musika o se ituaiga e leai se totogi ma tumu i le malosi o faatufugaga, o se faatufugaga e tumu i le ea fou." E pei ona fai mai le muagagana, ua tumu le lalolagi i musika. O lea la, e mafai faapefea ona tatou ulu atu i le lalolagi o musika? Mea Fa'amusika! O auala ia e mafai ai ona tatou filifili. O le asō, tatou ulufale fa'atasi i le Lalolagi Musika ma Raysen.

ata 1

Raysen Guita:
O Raysen o lo'o i ai se fale kitara fa'apolofesa lea o lo'o tu i le Zheng-an International Guitar Industrial Park, le taulaga o Zunyi, lea o lo'o i ai le tele o le gaosiga o kitara i Saina, ma le gaosiga fa'aletausaga o le 6 miliona kitara. O le tele o kitara tetele ma ukulele o lo'o faia iinei, e pei o Tagima, Ibanez, Epiphone ma isi. E iai e Raysen le silia ma le 10000 mita faatafafa la'au gaosiga masani i Zheng-an. Afai e te manaʻo e faʻavasega lau lava kitara tulaga ese poʻo le tele o gaosiga o kitara maualuga. Raysen kitara o le a avea ma se filifiliga matagofie ma faatuatuaina.

Ata 2

Raysen Handpan:

Talu ai nei, o loʻo i ai se paʻu fou ua faʻateleina ma sili atu ona lauiloa--manu e mafai ona taʻalo i konaseti, faʻafiafiaga musika ma mafaufau loloto, yoga ma le taʻele leo e tuʻuina atu ai le leo maualuga. Ua saunia e Raysen ituaiga uma o fua ma faʻamau lima lima mo le tele o ituaiga tetele i le lalolagi mo le tele o tausaga, lea na maua ai le tele o faʻamatalaga matagofie ma le faʻalauiloaina o tagata. 9-21 note ma 9-16 note tama'i ipu lima uma o oloa autu a Raysen. Matou te tuʻuina atu foʻi faʻapitoa mo tagata uma e manaʻo e fai a latou lima faʻapitoa. O le mea lea, afai o loʻo e suʻeina se faʻatau lima faʻatuatuaina ma maualuga, o loʻo faʻatali Raysen mo lou sau!

ata faavaa

Raysen Steel Togue Drum:

Afai o loʻo e suʻeina se mea fai musika e faigofie ona taʻalo, o le paʻu laulaufaiva uamea o le filifiliga sili lea. Pe o le au taaalo o ni tamaiti laiti po o ni tagata matutua ua litaea, e mafai ona avea i latou uma ma "musika" lelei e faʻapitoa i Steel Pan Drum. Pa'u laulaufaiva u'amea Raysen i ai ituaiga eseese o fa'ata'ita'iga, e pei o le pa'u laulaufaiva u'amea e fa'atupu e le tagata lava ia e fa'avae i luga o lima, fa'atasi ai ma le fa'amaulalo ma le octave overtone; o se pa'u fa'atusa lima lima, ma leo e lua e soso'o fa'atasi ma le octave ma isi. O lo'o iai pa'u u'amea amata, pa'u u'amea feololo ma pa'u u'amea fa'apitoa. O lanu eseese mo oe e filifili mai ai!

O Raysen ose kamupani fa'amusika fa'apolofesa o lo'o tu'uina atu ituaiga uma o meafaifa'aili mo le tele o ituaiga tetele i le lalolagi. O la matou 'au o tufuga tomai e tu'ufa'atasia le tele o tausaga o le poto masani ma tomai i latou lava matata. Matou te fa'amautinoaina o mea faigaluega uma na gaosia i lalo o le matou taualuga e atagia ai la matou tautinoga i le tulaga lelei. O la matou gaosiga e maua'a i le sa'o ma le gauai atu i auiliiliga, fa'amautinoaina o meafaifa'aili ta'itasi o lo'o i ai le fa'ailoga fa'apitoa e ta'uta'ua ai Raysen. Afai o loʻo e suʻeina se paaga musika faʻatuatuaina, o Raysen o le a sili ona lelei mo oe! O le ae mauaina mea fai musika e te manaʻo ai iinei! Faʻafeiloaʻi i Raysen ma avea ma a matou paaga !! Ia avea i tatou ma uo sili i le lalolagi o musika!

Galulue & tautua